Advarsel: MSN virus i omløb


For et par minutter siden modtog jeg en besked MSN messenger, som jeg gerne vil advare imod. Beskeden indeholdt et link af typen:

http://[navn_på_kontaktperson].mypicsx.myphotos.cc

Opdatering: Har også modtaget link af typen:

http://[navn_på_kontaktperson].pics.skaq.info

Og siden man kom frem til krævede at man tastede sin e-mail og MSN password ind for at kunne se billedet.

Der er naturligvis tale om form for virus, der kun har til formål at lokke disse oplysninger ud af folk, for på den måde at kunne inficerede deres computere med alverdens ondsindede virus og måske ligefrem aflurede personlige oplysninger om kreditkort m.v.

Det sker jævnligt at der er den slags i omløb, og jeg kan kun opfordre til at man altid er yderst påpasselig med, hvilke link man klikke på, selvom de ved første øjekast kommer fra personer, som man kender. Og under ingen omstændigheder skal man afgive e-mails eller kodeord til noget som helst andet i de login felter, på de normale officielle websider, som man normalt anvender.

Personer der er blevet hacked bør omgående ændre deres password på http://account.live.com